Ik weet dat er al een topic over kempvissen is, maar ik denk dat dit nog wel iets anders is dan op voorn.
Bij ons wordt er veel karper gevangen door met kemp te voederen en daarop met een stukje patat te vissen.
Ik ben zo'n zak kemp gaan halen in de boerenbond, maar om dat te laten kiemen, moet ik dat 3a 4 uren laten koken. Ik denk dan ook dat alle smaak eruit is gekookt.
Zelfs al staat dat al 2 dagen in't water. Ik denk niet dat dat de bedoeling is. Wat doe ik verkeerd? Ik lees hier dat sommigen hun kemp zelfs niet koken (enkel in water zetten)
Stel dat men 2x2u vist en enkel met dit systeem; hoeveel kemp heb je dan ongeveer nodig?
Tips over hoe hard een goeie patat (en welke soort) moet gekookt worden zijn ook welkom.
Welkom op Het Forum
Van harte welkom op Witvisforum.be. Op dit forum kan je terecht met al uw hengelsportvragen.
Om alles netjes en overzichtelijk te houden gelden hier ook Forumregels. Lees de regels aandachtig en pas ze ook toe aub!
Wij wensen u veel plezier met het forum.
Het Witvisforum Team
Van harte welkom op Witvisforum.be. Op dit forum kan je terecht met al uw hengelsportvragen.
Om alles netjes en overzichtelijk te houden gelden hier ook Forumregels. Lees de regels aandachtig en pas ze ook toe aub!
Wij wensen u veel plezier met het forum.
Het Witvisforum Team
Karper en kemp
Forumregels
Hou steeds rekening met de Forumregels en pas ze ook toe!
Hou steeds rekening met de Forumregels en pas ze ook toe!
Dit onderwerp heeft 27 reacties
U moet geregistreerd en aangemeld zijn om de reacties in dit onderwerp te kunnen lezen.
Registreer Aanmelden