Hoe biedt je iets te koop aan?

Bied hier uw 2e hands hengelsportspullen te koop aan.
Forumregels
Hou steeds rekening met de Forumregels en pas ze ook toe!
Lees hier hoe je iets te koop aanbiedt!
Hier kan je enkel 2e hands hengelsportspullen te koop aanbieden! Andere aanbiedingen, plaats je in het Forum Babbelbox!
Gebruikersavatar
fila_clown

Hoe biedt je iets te koop aan?

Ongelezen bericht door fila_clown »

Hey iedereen,
Als je iets te koop zet (enkel 2e hands hengelsportspullen, commerciële aanbieden zijn niet toegestaan), wil je dan zo volledig mogelijk omschrijven wat je juist te koop zet. Als alles bij elkaar staat is dat veel overzichtelijker voor de personen die geïnteresseerd zijn. Gebruik daarvoor de voorgeprogrammeerde Posting Template die automatisch in je bericht verschijnt :!:
De vraagprijs is verplicht in te vullen en foto's zijn optioneel toe te voegen.
Tip: een foto toevoegen doe je door onderaan je bericht op Bijlage toevoegen of op de link Afbeelding aan post toevoegen te klikken.
Wanneer er iemand iets te koop aanbiedt, reageer dan enkel als u echt interesse hebt! Geef dus geen onzinnige commentaar of opmerkingen aub!
Indien er iemand interesse heeft in je aangeboden spullen, en eventueel nog bijkomende vragen heeft, gelieve deze dan ook te beantwoorden!
Indien uw spullen verkocht zijn, gelieve dit te laten weten in de Topic. Zo kunnen de moderators de Topic sluiten en naar het Archief verplaatsen.
Topics waarop er 3 maanden niet meer op gereageerd is, zullen in de toekomst gesloten worden en naar het Archief worden verplaatst! De topic starter kan de topic eventueel terug laten openen door een PB aan een moderator te zenden.

Bedankt.
Grtz

Dit onderwerp heeft 1 reactie

U moet geregistreerd en aangemeld zijn om de reacties in dit onderwerp te kunnen lezen.


Registreer Afmelden
 
Witvisforum.be : Mededeling i.v.m. de Forumregels